آیا انواع بادام و درختان آن رو به انقراض و خشکسالی هستند؟ در ادامه با ۶ واقعیت مهم در مورد این ماده غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی آشنا شوید.
بیشتر از ده روز نمی گذرد، مطلبی خواندم که حاکی از انقراض درختان بادام بود و تاکید داشت که در چند سال آینده امکان برداشت بادام وجود ندارد و درختان آن رو به خشکسالی هستند.
البته کاملا نمیدانم این مطالب درست هستند یا خیر ولی در هر صورت حالا که این ماده غذایی پرخاصیت و سرشار از ویتامین و مواد معدنی عالی هنوز وجود دارد و در دسترس بسیاری است می توان نهایت استفاده برد.
بادام باعث چاقی نمیشود
علیرغم اینکه همه فکر میکنند بادام سبب افزایش وزن می شود بهتر است بدانید میوه های صدفی همچون بادام باعث چاقی در افراد نمی گردد.
مغز های بادام و پسته سبب جذب چربی ها می شود به این صورت که حاوی اسید های چرب هستند و تا مدت طولانی از احساس گرسنگی جلوگیری می کند.مصرف بادام برای گیاه خواران
کلسیم و منیزیم و همچنین فیبر موجود در بادام می تواند برای افرادی که بیشتر غذایشان سبزیجات است و گوشت مصرف نمی کنند بسیار مفید باشد.بادام خام یا شور؟
بادام خام بیشتر توصیه می شود چرا که به اندازه بادام بوداده و شور دارای چربی های مضر و نمک نمی باشد.بادام تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
آنتی اکسیدان بالای موجود در یک مشت بادام با آنتی اکسیدان یک پیمانه بروکلی یا یک پیمانه چای سبز برابر است.حال که به دنبال آنتی اکسیدان مورد نیاز برای شادابی و جوانسازی پوست خود هستید خودتان برای مصرف بادام تصمیم بگیرید.پوست نازک بادام
پوست نازک و قهوه ای رنگ بادام حاوی آنتی اکسیدان بالایی است و خاصیت ضد التهاب فوق العاده بالایی دارد، پس بهتر است هنگام مصرف پوست آن را جدا نکنید.خانواده ی درخت بادام
درخت هایی که میوه های آن هسته دار هستند همچون هلو، آلو، گیلاس و بادام همگی در یک گروه از خانواده درخت های میوه هسته دار قرار دارند.