خلال بادام چه کاربردهایی دارد؟ فرآیند تولید خلال بادام به چه نحوی انجام می شود؟ با خواندن متن زیر می توانید اطلاعاتی در مورد این خلال خوش طعم داشته باشید.
همان طور که از نام این محصول مشخص هست خلال بادام از خرد و ریز کردن بادام حاصل می شود و می توان از انواع مختلف بادام مثل بادام درختی یا بادام زمینی حاصل شود اما اکثر خلال های بادام موجود در بازار از نوع بادام زمینی است که به دلیل قیمت مناسب تر و صرفه اقتصادی مشتریان بیشتر از این نوع خلال خریداری می کنند. خواصی که در خلال بادام خام موجود است از جمله وجود پروتئین و مواد مغذی باعث شده که پزشکان به مادران شیرده توصیه کنند و حتی مادران برای نوزادان در سن شش ماهگی می توانند حریره بادام درست کنند که فوق العاده مقوی است از جمله کاربرد های دیگر می توان از خلال بادام به عنوان تزیین در خورش ها، حلوا و بستنی…استفاده کرد. خلال کردن بادام را می توان به راحتی در منزل انجام داد که فقط کافی است بادام را در آب جوش خیسانده و بعد از چند دقیقه بعد از جداسازی پوست، به کمک چاقو شروع به خلال کردن بادام کنیم اما در صنعت با پیشرفت تکنولوژی و ورود دستگاه های جدید به کشور خلال کردن بادام توسط دستگاه و کاربرد بادام های درجه یک، تحت شرایط کاملا بهداشتی انجام شده و به صورت فله و یا در بسته بندی مناسب به بازار عرضه می گردد و شما می توانید با توجه به نیاز خود این محصول را در بسته بندی و مقدار مورد نظر از فروشگاه تهیه کنید. اما عمده فروشان برای تهیه این محصول در سطح بالا به راحتی می توانند از کارشناسان مجرب از طریق سایت ها ارتباط ایجاد کرده و خرید خود را انجام دهند. شما هم می توانید برای خرید این محصول با ما ارتباط بگیرید.
فرآیند تولید خلال بادام
*جهت خرید ، فروش و صادرات این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید*: | ||
شرکت زرین | ||
مدیرفروش و صادرات: 0912099835 | ||
دفتر اصفهان: 0913448417 | ||
دفتر تهران و فکس: 0212842747 | ||
آدرس اینستاگرام: @zarinbada | ||
آدرس سایت: www.zarinmaghz.com | ||
ایمیل: info@zarinmaghz.com | ||