آیا به منظور آنکه بتواند بادام هندی را با کیفیت عالی به بازار عرضه داشت، نوع فراوری و کیفیت آن نیز تاثیر گذار است؟ برای این منظور شرکت ها چه استانداردهای را دنبال می کنند.
همانطور که می دانید معمولا بادام هندی به صورت مغز وارد بازار می شود. زیرا یک محصول آجیلی بشمار آمده و بیشتر خرید آن با این طریق مورد توجه مصرف کننده ها می باشد. هر چقدر مغز بادام هندی در شرایط بهتری فراوری شده و استانداردهای مورد نیاز رعایت شود، می تواند محصول بهتری را به بازار عرضه داشت.
در راستای عرضه بادام هندی با کیفیت عالی و طعمی مطلوب باید فرایند فراوری آن را بسیار دقیق انجام داده و در بهترین شرایط صورت داد. در این صورت وقتی بادام فراوری شده به بازار عرضه می شود، بیشتر مورد توجه قرار گرفته و به فروش می رسد.
فراوری بادام هندی
به منظور فراوری بادام هندی شرکت های تخصصی زیادی فعالیت داشته که برخی از آنها عملکرد بهتری برای این منظور دارند. به همین دلیل محصولی با کیفیت تری عرضه داشته و سبب شده اند توجهات زیادی به سوی آنها جلب شود.طبیعتا خریداران از مغز بادادم هندی که در بهترین شرایط فراوری شده اند، استقبال بیشتری کرده و آن را در حجم زیاد تقاضا می کنند. لذا باید تولید کننده های بادام فراوری شده این موضوع را مد نظر خود قرار دهند.
خوشبختانه در ایران بادام هندی در حجم زیادی تولید شده و در بهترین شرایط به شرکت هایی که مغز بادام را فراوری کرده عرضه می شوند. از همین رو عملکرد بهتری را می توان از آنها شاهد بود و فروش بهتری خواهند داشت.