شما خلال بادام را در خورش ها استفاده می کنید؟ سفارش و صادرات بهترین خلال بادام کرمانشاه به چه صورت است؟
خلال بادام در کرمانشاه موارد مصرف بالایی دارد از جمله تهیه خورش.
خورش خلال کرمانشاه که از بادام های خلال شده و گوشت و زرشک و لیمو عمانی تهیه می گردد دارای شهرت بالایی است.
طرز تهیه خورش خلال بادام
پیاز خرد شده به همراه زردچوبه را در روغن تفت دهید، پس از نرم شدن می توانید گوشت را اضافه کنید. زمانیکه مطمئن شدید رنگ گوشت تغییر کرده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و در نهایت آب را بیفزایید و درب قابلمه را ببندید تا به آرامی گوشت بپزد.
وقتی آب خورش به تدریج کم شد خلال بادام هایی که در آب گرم خیس خورده اند را به همراه زعفران و دارچین اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
در نهایت زرشک و گلاب و مقداری کره اضافه می کنید تا خورش جا بیفتد، پس از اضافه نمودن نمک خورش آماده سرو می باشد.
بهترین خلال بادام
بهترین خلال بادام را در کرمانشاه می توانید تهیه نمایید که صادرات آن علاوه بر افزایش رضایت مشتریان خارج از کشور، افزایش سفارش خلال بادام کرمانشاهی را نیز در پی داشته است.
خلال بادام به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد امروزه معروف شده است و موارد مصرف آن بالا رفته است.
البته مصرف بیش از اندازه آن توصیه نمی گردد چرا که به میزان فراوانی دارای سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک دارد که برای بدن مضر است.
کشور های دیگر بهترین خلال بادام را متعلق به کشور ایران می دانند و خواهان واردات بیشتر آن می باشند.