کاربرد و استفاده خلال بادام در چه مواردی بیشتر دیده شده است؟ خلال بادام به چند روش تولید می گردد؟ از ترکیبات و خواص بادام و اشکال آن اطلاعی دارید؟ پخش عمده و توزیع خلال بادام با کیفیت در ایران به چه صورت است؟
خلال بادام بیشتر در شیرینی پزی ها، بستنی فروشی ها به چشم می خورد، برای پخت خورش و حتی تزیین غذا ها و دسر ها مورد استفاده قرار می گیرد. با موارد مصرف بالایی که دارد خط تولید آن نیز رو به افزایش است.
خلال بادام را به دو روش تولید می شود، یکی از روش ها روش سنتی یا همان خانگی که با دست تهیه می گردد و روش دیگر صنعتی است که با ماشین آلات و دستگاه ها در کارخانجات تولید می شوند.
خلال بادام با هر روشی که تهیه گردد خواص خود را از دست نخواهد داد پس شما بدون نگرانی آن را تهیه و مورد استفاده قرار دهید.
ترکیبات و خواص بادام
- روغن یکی از ترکیبات بادام است که ۵۰-۵۵ % از بادام را تشکیل می دهد.
- از دیگر املاح بادام می توان به سفیده آن، دپاستازی، قند و مواد معدنی اشاره کرد.
- بادام با طبع گرمی که دارد نرم کننده سینه، ملین، و منقبض کننده معده می باشد.
- شکوفه و برگ بادام نیز خاصیت درمان و تسکین دارد.
امروزه در بسیاری از فروشگاه ها و مراکز معتبر خرید و فروش بادام و اشکال مختلف آن از جمله خلال، مغز و پودر نیز به راحتی امکان پذیر می باشد.
خلال بادام نیز جزء محصولاتی نیست که غیر قابل دسترس باشد، پخش عمده آن و توزیع با کیفیت آن به راحتی در سطح کشور امکان پذیر می باشد.