نام کاشو به گوشتان خورده است؟ خواص و ارزش غذایی آن را می دانید؟ چه افراد باید در مصرف بادام هندی احتیاط کنند؟ برای داشتن خریدی لذت بخش، خرید از بزرگترین مرکز فروش بادام را تجربه کرده اید؟
از جمله آجیل های خوشمزه ای که دارای محبوبیت زیادی است کاشو می باشد که آن را با نام بادام هندی می شناسید.
خواص بادام هندی چیست؟
بادام هندی سرشار از ویتامین هاست از جمله ویتامین A، ویتامین E و ویتامین K.
البته املاح معدنی بادام هندی از قلم نیفتاد و همه شما با مس و منزیم، فسفر و آنتی اکسیدان، روی و چربی موجود در بادام هندی را می دانید.
اسید اولیک اشباع نشده موجود در بادام نیز از جمله چربی هاییست که برای سلامت قلب مفید واقع شده است.
همچنین پروتئینی که در بادام وجود دارد حاوی اسید های آمینه ای است که برای بدن کاملا ضرور هستند.
مس و آهنی که در مغز بادام هندی وجود دارد برای تشکیل هموگلوبین در بدن نقش مفیدی ایفا می کند.
ارزش غذایی بادام هندی
۴۰ g بادام هندی حاوی ۲۲۱ کالری می باشد. ارزش غذایی در این ¼ فنجان بادام هندی عبارتست از:
- ۰٫۸۸ mg مس
- ۲۳۷٫۲ mg فسفر
- ۰٫۶۶ mg منگنز
- ۱۱۶٫۸ mg منیزیم
- ۲٫۳۱ mg روی
مضرات بادام هندی
تجمع اگزالات در بدن مضر است و مانع جذب کلسیم می گردد، از آنجا که بادام هندی دارای اگزالات است توصیه می شود در مصرف آن زیاده روی نکنید.
آلرژی یکی از مضرات مصرف بادام هندی است که سبب خارش، تورم و گرفتگی می شود.
در ضمن به افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و صفراوی هم توصیه می گردد از مصرف بادام هندی اجتناب ورزند.
مراکز فروش بسیاری در سطح کشور هستند که آماده ارائه بادام هندی می باشند. تنوع محصولات با درجه کیفیت و قیمت مناسب را می توانید در بزرگترین مرکز فروش بادام نیز ببینید. این مراکز فروش بهترین روش های مراجعه شما جهت خرید انواع بادام می باشد تا از خرید خود نهایت لذت را ببرید.